-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
SportLauatennisehooaeg lõppes Ennu Soodla mälestusvõistlusega

Lauatennisehooaeg lõppes Ennu Soodla mälestusvõistlusega

Laupäeval, 23. aprillil pandi tänavusele lauatennisehooajale punkt Ennu Soodla mälestusvõistlusega Alu spordihoones. Nii nagu lauatennise seeriavõistlustel, oli ka Ennu Soodla mälestusvõistlusel parim meesmängija Allan Salla. Temale järgnes teisena Frank Tomas Türi ja kolmandana Imre Korsen. Naiste turniiri võitis Amanda Hallik, kes esindas Maardu lauatenniseklubi. Teiseks tuli Kristi Ernits.
“Naiste finaal oli ääretult põnev, aga ka vigaderohke ja palju oli närvilisust, nagu on finaalile omane. Enne mängu arvutati paberil, kes kui palju punkte võib kaotada või saada ning mitu geimivõitu peab keegi võiduks teenima. Seis oli enne mängu selline, et esikolmikul oli kõigil võimalus võita. Omavahel mängisid Amanda Hallik ja Marika Kotka. Kuigi finaalmäng võideti settidega 3:0, ei peegeldanud see sugugi kerget võitu,” rääkis võistluse korraldaja Madis Pärn.
Võitjaks osutus Amanda Hallik. Kokkuvõttes sai kolmanda koha Marika Kotka. Isanimelist võistlust austas oma kohalolekuga tütar Janne Aller, kes lõpetamisel autasustas kõiki võitjaid ja karikaomanikke. Lisaks tunnustati turniiri lõpus Väino Rajasaart, kes on olnud kogu lauatennise seeriavõistluse üks eestvedajaid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare