16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
UudisedFOTOD: Rapla on värvunud korvpalli-punasesse

FOTOD: Rapla on värvunud korvpalli-punasesse

Täna õhtul kell 19 visatakse pall õhku Sadolini Spordihoones. Käima läheb Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadama vaheline neljas play-off-kohtumine. Kolme võiduni peetava seeria esimese mängu võitis oma koduseinte toel Pärnu meeskond. Sama vastasseis Raplas tõi aga võidu kodumeeskonnale ja seeria viigistus. Ent Pärnus tuli Raplal taas vastu võtta kaotus. Seega on täna Rapla meeskonnal selg vastu seina, sest kaotus tähendaks automaatselt, et Rapla jaoks on hooaeg läbi. Võidu korral liigutakse otsustavaks mänguks taas Pärnusse.
Nagu alati, on Rapla linn otsustavateks play-off-mängudeks punasesse värvunud. Peaaegu iga maja Rapla peatänavate ääres on lehvima pannud Avis Utilitas Rapla fännilipu. Nii saab iga Raplas liikuja või siit läbi sõitja selgelt aru, et toimumas on midagi suurt ja Rapla hingab korvpalli rütmis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused