17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
UudisedSadolini spordihoone on „EOK poolt tunnustatud spordikeskus”

Sadolini spordihoone on „EOK poolt tunnustatud spordikeskus”

Sadolini spordihoone kannab aunimetust „EOK poolt tunnustatud spordikeskus”. Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee tunnustab maakonna spordiliitude ettepanekul igas maakonnas ühte multifunktsionaalset spordihoonet, mis saab järgnevaks kümneks aastaks aunimetuse „EOK poolt tunnustatud spordikeskus”. Jaanuaris pälvis selle tunnustuse Raplamaal Sadolini spordihoone.
Plaat aunimetusega anti üle aga alles kolmapäeval, 4. mail Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadama omavahelise korvpallimängu eel. Tunnustuse andis üle varem sama aunimetuse pälvinud Valtu spordimaja juhataja ja Rapla maakonna spordiliidu juhatuse liige Kalju Kalda. Selle võttis vastu Sadolini spordihoone tegevjuht Toomas Jaaniste.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare