11.1 C
Rapla
Neljapäev, 19 mai 2022

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Arvutikelmus
3. mail alustati menetlust selles, et 19. aprillil helistas 60-aastasele naisele tundmatu inimene, kes tutvustas ennast pangatöötajana ja teatas, et naise nimel on võetud laene ning pakkus abi olukorra lahendamisel. Naine sisestaski petturi juhendamisel telefonikõne ajal korduvalt enda PIN-koode. Hiljem avastas naine, et tema nimel on võetud 6200 euro suurune laen ning tema pangakontodelt on ka üle kantud raha, mida ei ole võimalik enam tagasi saada. Täpne kahju on selgitamisel.

Kehtna vald
8. mail kella 11.32 paiku toimus liiklusõnnetus Kehtna alevikus A&O kaupluse juures ülekäigurajal, kus 6-aastane tüdruk sõitis jalgrattaga ja sai löögi sõiduautolt Volvo, mida juhtis 72-aastane mees. Kiirabi toimetas lapse Rapla haiglasse.
6. mail teatati, et 50-aastane naine lükkas tänaval 38-aastast naist, kes tundis valu.

Märjamaa vald
8. mail teatati, et korteris löödi 19-aastast naist, kes sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Rapla vald
9. mail teatati, et Raplas löödi viljakuivatis 38-aastast meest, kes sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.
9. mail alustati menetlust selles, et täpselt tuvastamata ajal on tungitud omaniku tahte vastaselt eramajja, kus lõhuti aknaklaasid. Esialgsetel andmetel on kahju 700 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Hooldekodus süttis elektrikilp
3. mail kell 13.25 anti häirekeskusele teada, et Rapla vallas Iira külas oli hooldekodus süttinud elektrikilp. Päästjad likvideerisid saabumise järel kiiresti põlengu ning tuulutasid hoone. Inimesi majast evakueerida ei olnud vaja ja keegi õnnetuses viga ei saanud.

Kõrgepingeliinist süttisid puuhunnikud
4. mail kell 14.20 anti häirekeskusele teada, et Raplas Loo tänaval oli maha kukkunud kõrgepingeliin ning süüdanud selle all olnud puuhunnikud. Päästjad kustutasid umbes 50 ruutmeetri suuruse põlengu kell 14.41.

Prügilõkked
5. mail kell 20.34 anti häirekeskusele teada, et Kohilas Raadiku tänaval oli aiamaja juures süüdatud praht. Päästjad kustutasid põlevad tugitoolid kell 20.48 ning teavitasid kohalikku omavalitsust aiamaale tekitatud prügilast.
6. mail kell 21.57 kutsus politseipatrull päästjad appi Rapla valda Kuku külla, kus kodanik oli lõkkesse pannud vana rehvi, et selle abil niiskeid kände süüdata. Päästjad viisid läbi selgitustöö ning eemaldasid lõkkest keskkonda kahjustanud eseme. Siinkohal tuletavad päästjad meelde, et lõkkes tohib põletada vaid pappi, paberit ja immutamata puitu.

Põleng laudakompleksis
10. mail kell 7.32 oli süttinud kasutuseta jäetud laudakompleks Kohila vallas Hageri külas. Päästjad tegid saabumise järel kindlaks, et tules oli ühe küüni katusetala ja turbane pinnas. Tulele suudeti piir panna kell 8.44. Esialgsetel andmetel oli hoonetes vandaalitsetud.

Lääne päästekeskus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised