16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
SportRapla ja Keila tüdrukute ühendvõistkond on Mini-klassi Eesti meister

Rapla ja Keila tüdrukute ühendvõistkond on Mini-klassi Eesti meister

Rapla korvpallikool

Möödunud laupäeval ja pühapäeval toimusid Pärnu spordihallis korvpalli Mini-klassi (U12) poiste ja tüdrukute finaalturniirid. Keila/Rapla KK tüdrukute võistkond võitis kindlalt laupäevase poolfinaali, kuid finaalis tuli TSA Kalevit kõvasti taga ajada. Viimasel perioodil õnnestus aga vastane kätte saada ja mäng napilt võita skooriga 51:49.
“Algne (ühendvõistkonna) idee, mis meil oli, et mõlemal klubil oli õiges vanuses tüdrukuid väga vähe – kolm Raplal ja kolm Keilal. Me tegelikult ei uskunud, et nii hästi läheb. Mõtlesime, et saame häid mänge, ning see, kuidas hooaeg lõppes, on ikka ulme hästi,” rõõmustas Rapla treener Viljo Sinikas. Rapla tüdrukutest kuulusid võistkonda Mariette Johanna Jakk, Kirke Liise Kase, Marielle Kurdjavtseva, Eva Marie Lindal, Emma Pärn ja Keitlin Roopärg.
Sama vanuseklassi Rapla KK poistel algasid laupäeval mängud veerandfinaaliga, kus tuli vastu võtta kaotus, kuid tänu sama päeva teise mängu võidule saadi pühapäeval asuda mängima 5.-6. koha peale. Pühapäevane mäng KK Viimsi vastu võideti skooriga 51:41 ning hooaeg lõpetati tubli 5. kohaga. Finaalturniiril mängiti koosseisus Kristofer Mihkelson, Joonas Voksep, Tom Laurimaa, Krister Kristian, Markus Põder, Henry Ilves, Kustas Kalda, Henry Põhjakas, Kaspar Sinikas, Hugo Ader, Hugo Rannamäe ja Johannes Evestus. Treener Kustas Põldoja.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused