-2.8 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
SportRapla valla esindusvõistkonnaks kandideerib kolm võistkonda

Rapla valla esindusvõistkonnaks kandideerib kolm võistkonda

1. mail kukkus tähtaeg kandideerimisel Rapla valla esindusvõistkonnaks. Ettenähtud tähtajaks laekus vallavalitsusse kolm taotlust. Esindusvõistkonna nimetab kuni üheks aastaks vallavolikogu.
Rapla valla spordi- ja tervisedenduse spetsialist Anabell Kinkar ütles, et loodetavasti jõuab esindusvõistkonna valimine juunikuu volikogu päevakorda. Praegu on Rapla valla esindusvõistkonna staatuses Avis Utilitas Rapla korvpallimeeskond, kes valiti sellele positsioonile 2021. aastal. Siis määrati volikogu otsusega neile toetus kolmeks aastaks (2021, 2022 ja 2023). Kinkar ütles, et seega ei saa Avis Utilitas Raplale uut toetust määrata enne 2023. aastat.
Esindusvõistkonna toetuse suurus määratakse vallavolikogu otsusega ning selle võib määrata kuni kolmeks aastaks. Valla esindusvõistkonnaks nimetamise aluseks on eelkõige tulemuste saavutamine vähemalt üleriigilistel võistlustel. Tähelepanuväärne on see, et korraga võib Rapla vallas olla ka mitu esindusvõistkonda. Esindusvõistkonnaks ei nimetata ühest spordiklubist rohkem kui üks võistkond.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare