spot_img
-5.6 C
Rapla
Neljapäev, 30 märts 2023
GaleriiSUUR GALERII: Rapla ralli võitis ekipaaž Priit Koik / Kristo Tamm (lisatud...

SUUR GALERII: Rapla ralli võitis ekipaaž Priit Koik / Kristo Tamm (lisatud teise päeva fotod ja Kaspar Kasari intervjuu)

Rapla ralli esimesel võistluspäeval esikoha välja teeninud Priit Koik ja Kristo Tamm (OT Racing, Ford Fiesta Rally2) hoidsid seda ka teisel võistluspäeval. Laupäeva õhtuks oli nende võiduaeg 54:38.5. Varem pole nad Eesti meistrivõistluste raames ühtegi etappi võitnud.

Esikoha nimel käis põnev heitlus ning teisel võistluspäeval avanenud taevaluugid segasid kaarte veelgi. Teisel koha teenisid üldarvestuses välja Gregor Jeets / Timo Taniel (Škoda Fabia Rally2 Evo), kellel kogunes ralli lõpuks liidrile kaotust 8,2 sekundit. Kolmanda koha teenis välja Leedu ekipaaž Vladas Jurkevicius / Aisvydas Paliukenas (Škoda Fabia Rally2 Evo). Nende kaotus võitjale oli 15,1 sekundit. Leedulased võitsid sealjuures Rapla rallil kolm kiiruskatset.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused