12.2 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
SportKohila JK lõpetas saalijalgpalli Eesti meistrivõistlused neljandana

Kohila JK lõpetas saalijalgpalli Eesti meistrivõistlused neljandana

Kohila JK kapten Martin Heinaru ütles, et kui hooaja alguses oleks neile pakutud neljandat kohta, oleksid nad selle vastu võtnud. Kuna kolmandale kohale jõuti sedavõrd lähedale, on nüüd sellel saavutusel hapu maik juures.

Kohila JK teenis Coolbet saaliliiga hooaja kokkuvõttes neljanda koha, mis on igati korralik tulemus. Kolmanda-neljanda koha seerias mindi vastamisi Tartu Ravens Futsali meeskonnaga ning kahe võiduni peetud seerias tuli tunnistada tartlaste 2:0 paremust.

Coolbet saaliliiga hooaeg sai alguse 2021. aasta oktoobri lõpus ning kestis maikuuni. Tegelikult kestab see praegugi, sest finaalseeria alles käib. Küll aga on hooaeg lõppenud Kohila jaoks. Tegemist on Eesti saalijalgpalli meistriliigaga. Need, kes on aastate jooksul jälginud jalgpalli Eesti meistrivõistlusi, võivad ka saalijalgpalli meeskondade seas leida tuttavaid nimesid. Kohila JK on oma meeskonna pannud kokku kohalikest mängijatest, aga lisajõudu on toodud ka Sakust, Raplast, Tallinnast ning mujaltki.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare