12.2 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

Tuletõrjeolümpial on tähtis osavõtt

Teisipäeval, 17. mail peeti Sillaotsa talumuuseumis lasteaedade tuletõrjeolümpiat. Sellist sündmust on Märjamaa vallas tähistatud juba aastast 2002, nii et tänavu täitus tuletõrjeolümpial 20 aastat. Osalesid Kasti, Laukna, Sipa, Varbola, Valgu, Orgita, Märjamaa ja Kehtna lasteaed ning kaks Tallinna lasteaeda – Veskitammi ja Kadrioru.

Lapsed võistlesid teatevõistluses ja ringteatevõistluses ning samuti jagati neile teadmisi tuleohutusest. Tegelikult on võistlus selle kohta vale öelda, kuna tuletõrjeolümpial on kõik võitjad, keegi aega ei võtnud. Nii et kõige olulisem oli osavõtt ja sellest saadud hea tunne.
Olümpiat viis läbi muuseumi varahoidja Meelis Remmel, kes on seda sündmust aastaid korraldanud. Varem on see aset leidnud Valgu kooli õuel. Paar koroona-aastat jäi võistlus küll vahele, kuid sai seekord taas teoks ja esimest korda Sillaotsa muuseumi õuel.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised