23.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 juuli 2022
spot_imgspot_img

RS Podcast: Mõisaturism

Lähenemas on suvi, koroona taandub ja loota on, et turisminduses on sel aastal paremad tuuled puhumas, kui eelnevatel aastatel. Kui vaadata, et kus turistid käia tahavad, siis üheks suureks valdkonnas on pärandkultuuriobjektid, sealhulgas mõisad, mis on läbi aegade olnud seotud Euroopa kultuuri ja ajalooga. Tänases podcastis uurimegi, et milline saaks olla Raplamaa mõisate potentsiaal piirkonna nähtavaks tegemisel ja millised on mõisate vajadused, et nad saaks seda potentsiaali rakendada. Neil teemadel arutasid RAEK-i juhataja Janek Kadarik, endine Rapla ja Järva maakonna muinsuskaitseametnik Karen Klandorf, Teenuse mõisa esindav Silvi Resik ja ajakirjanik Helerin Väronen.

Mõisaturismi arendamise teema on laiem, kui üks podcasti saade kajastada suudab, nii et antud teemaga jätkame edaspidi kindlasti mõnes teises formaadis. Tänast saadet saab aga kuulata SIIN.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised