6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
SportArmastus võrkpalli vastu tõi noore ukrainlanna ATO spordiklubi treeningutele

Armastus võrkpalli vastu tõi noore ukrainlanna ATO spordiklubi treeningutele

Sofia Rõbina (15) põgenes Ukrainat laastava sõja eest Eestisse, kus ootas ees tema ema. Tütarlaps on nüüd kaks kuud elanud Alus ning leidnud enda jaoks võrkpallitreeningud ATO spordiklubis, kus tema treener on Tarmo Rahuoja. Võrkpalli mängis Sofia juba oma kodumaal ning on nüüd saanud jätkata armastatud spordialaga tegelemist Eestis.

Sofia on sündinud ning üles kasvanud Krõvõi Rihi linnas Dnipropetrovski oblastis. Tegemist on tööstuslinna ja Ukraina suuruselt kaheksanda linnaga riigi lõunaosas ja igal juhul suure tööstuskeskusega. Enne Venemaa sissetungi algust 24. veebruaril elas seal ligikaudu 700 000 inimest.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Triin
25. mai 2022 16:18

Vapralt edasi Sofia