24.4 C
Rapla
Kolmapäev, 17 aug. 2022
spot_imgspot_img

Discgolf on ajanud oma juured sügavale Raplamaa mulda

Kui otsida ühte spordiala ning ajaviidet, mis on viimaste aastate jooksul kogunud enim populaarsust, on vastus üsna lihtne – discgolf.

Küllap on lendavaid kettaid juhtunud nägema ka juhuslikud möödajalutajad. Huvitaval kombel on see mäng ajanud oma juured eriti sügavale pinnasesse just Eestis. Ka Soomes ja Skandinaavia maades on see väga levinud, aga kui vaadata Läti ning Leedu poole, on seal vähem nii radasid kui ka mängijaid.

Miks on discgolf kujunenud sedavõrd populaarseks? Milles seisneb selle mängu võlu? Kui palju harrastajaid Eestis ja Rapla maakonnas on? Raplamaa Sõnumid võttis ühendust kohalike harrastajate, entusiastide ja eestvedajatega, et leida nendele küsimustele vastused.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised