6.1 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
SportMaakonna vibuspordi meistrivõistlustel võidutses Triinu Lilienthal

Maakonna vibuspordi meistrivõistlustel võidutses Triinu Lilienthal

Järvakandi vibuklubi Ilves

Laupäeval, 14. mail toimus Järvakandi vibustaadionil juba teine selle aasta võistlus, milleks oli Rapla maakonna meistrivõistlus. Sportvibu naiste klassis võidutses Triinu Lilienthal, kellest ainult 12 punkti kaugusele jäi Bessi Kasak. Kolmanda koha saavutas Läti vibulaskur Jelena Kononova.

Parima Raplamaa vibulaskurina meeste klassis võitis kolmanda koha Karl Kivilo, 4. koha Taavi Ennemuist ja 5. koht kuulus Hannes Kraavile. Sportvibu U-18 noormeeste klassis olid ilveslased Erki Ütsmüts ja Mart Mihkel Makko vastavalt kolmas ja neljas. U-15 poiste klassis saavutas teise koha Mikk Mihkelson ning sama vanuseklassi tüdrukud võtsid kõik 3 medalikohta – Ketter Silt, Lisette Marie Gold ja Madli Grace Uwase Kõrtsini – ja tubli 4. koha saavutas Kairid Eleen Sinikas.

U13 poiste seas sai Järvakandi klubist teise koha Mattias Kraav ning tüdrukute sportvibu U13 seas olid koduklubi laskurid Meribel Laande teine ja Hanna Ansen kolmas, 4. koht Karoline Kivilo, 5. koht Agnes Ansip, 6. koht Eliise Marie Kalda, 7. koht Berit Ansip. 17 medalikomplekti hulgas jagati medaleid ka sportvibu 50+ vanuseklassi laskjatele, kelle seas võitis teise koha Eve Kivilo.

Võistluse korraldajad ja kohtunikud otsustasid seekord tunnustada Oliver Puri mälestuskarikaga Järvakandi vibuklubi Ilves liiget Taavi Ennemuisti, kes oli seekord nii võistluse korraldaja kui ka sportvibu laskuri rollis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare