19.7 C
Rapla
Pühapäev, 3 juuli 2022
spot_imgspot_img

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald

23. mail teatati, et täpselt tuvastamata ajal on sisenetud talumajja, kust varastati muruniiduk, jalgratas ja muid asju. Täpne kahju on selgitamisel.

Kohila vald

18. mail teatati, et Kohila vallas varastati sama päeva õhtupoolikul toitlustuskoha juurest jalgratas. Mees, kelle pojale ratas kuulub, sõitis koos naabriga seda otsides Tallinna-Rapla-Türi maanteed mööda autoga, pidas ratta varastanud 32-aastase mehe umbes pool tundi pärast vargust kinni, sai jalgratta tagasi ning kutsus politsei. Politsei toimetas 32-aastase jalgratta varastanud mehe Rapla politseimajja.

Märjamaa vald

20. mail sai politsei teate, et täpselt tuvastamata ajal on varastatud vahelaost puutüvesid. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 435 eurot.

Rapla vald

18. mail kella 7.50 ajal toimus liiklusõnnetus Raplas Tallinna-Viljandi maanteel, kus seni tuvastamata juht sõitis sõiduautoga otsa ülekäigurada elektritõukerattaga ületanud 10-aastasele tüdrukule. Tõukerattur toimetati hiljem Rapla haiglasse kontrolli.

18. mail alustati menetlust selles, et 19. mail varastati parkivast sõiduautost Nissan, millel ei olnud uksed lukustatud, mobiiltelefon, lehepuhur ja dokumendid. Esialgsetel andmetel on kahju 655 eurot.

Kelmus

20. mail alustati menetlust selles, et 34-aastane mees tutvus selle aasta märtsi lõpus tutvumissaidil tundmatuga, kes lõi mehele ebaõige ettekujutuse krüptorahasse investeerimisest. Tundmatu juhendamisel investeeris mees krüptoraha investeerimisplatvormil, kuid tema eelnevalt loodud konto seal suleti ning üle kantud raha ei ole võimalik enam tagasi saada. Esialgsetel andmetel tekitati pettusega varalist kahju 19 840 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Voodis suitsetaja süütas teki ja padja

18. mail kell 7.59 kutsus abi Rapla valla Kuimetsa küla Vahastu tee elanik, kes oli voodis suitsetades süüdanud teki ja padja. Enne päästjate saabumist suutis liikumisraskustega inimene teki ja padja voodist välja visata. Päästjad tõid kannatanu korterist välja ning andsid üle kiirabile, kes ta haiglasse toimetas. Päästesündmus lõpetati kell 9.

Auto paiskus kraavi

19. mail kell 20.39 toimus liiklusõnnetus Rapla vallas Arankülas Tallinna-Rapla-Türi maantee 44. kilomeetril, kus sõiduauto paiskus kraavi ning rullus korduvalt üle katuse. Päästjad kõrvaldasid süttimisohu ning aitasid masina treilerile paigaldada. Sõidukijuht toimetati haiglasse tervisekontrolli.

Lääne päästekeskus

 

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised