31.6 C
Rapla
Pühapäev, 26 juuni 2022
spot_img

SUUR GALERII: Maakondlik laulu- ja tantsupidu jutustas ühe neiu suurekssirgumise loo

Kaua tehtud, kaunikene, saab tänavuse maakondliku laulu- ja tantsupeo kohta öelda küll. Kaks korda lükati pidu aasta võrra edasi, erinevatel põhjustel, kuid 28. mail sai pidu nimega „Jutud jõe ääres” Rapla Tammemäe lauluväljakul ikkagi teoks. Tänavune pidu oli järjekorranumbrilt 41. ja järgmisel aastal saab 70 aastat sellest, kui Raplamaal esimest korda maakondlikku laulu- ja tantsupidu peeti.

Kokku osales tänavu ligikaudu 1900 esinejat, ehk umbes 140 kollektiivi ja 76 juhendajat. Arvud on küll natuke väiksemad, kui mõnel varasemal peol, kuna kaks aastat on ikka oma töö teinud, inimeste ellu uusi väljundeid toonud.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised