4.9 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Omastamine
24. mail alustati menetlust selles, et esialgsetel andmetel andis käesoleva aasta 11. mail 68-aastane mees enda Smart-ID koodid 31-aastase mehe valdusesse, et viimane teeks tema eest arvelduskontol vajalikke tehinguid. Paraku tegi 31-aastane mees 68-aastase mehe arvelduskontolt enda isiklikke makseid, esialgsetel andmetel ligi 361 euro väärtuses. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus
25. mail alustati menetlust selles, et 26-aastane mees soovis esialgsetel andmetel 20. mail internetist leitud kuulutuse põhjal osta välismaalt koerakutsikat ning tasus selle eest 400 eurot. Paraku hakkas müüja küsima sellele summale lisa, millest eelnevalt juttu ei olnud ning mida mees ei soostunud maksma. Hetkel ei ole ostjani jõudnud kutsikas ega tagastatud makstud 400 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehtna vald
27. mail alustati menetlust selles, et kinnistult varastati täpselt tuvastamata ajal ATV järelhaagis. Esialgsetel andmetel on kahju 300 eurot.
29. mail teatati, et 32-aastane mees lükkas enda endist elukaaslast, 30-aastast naist, kes sai viga.

Kohila vald
30. mail teatati, et samal päeval lõi tundmatu inimene koera. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Märjamaa vald
30. mail teatati, et täpselt tuvastamata ajal siseneti laohoonesse, kust varastati praeguse info järgi erinevaid pakendite ja paberite tootmiseks mõeldud masinate osi. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 20 000 eurot.

Rapla vald
27. mail alustati menetlust selle, et katastriüksusel asuvatest vaheladudest on täpselt tuvastamata ajal varastatud palke. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 2653 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Kõrbev toit võib põhjustada tulekahju
24. mail kell 14.15 anti päästjatele teada, et Raplas Põllu tänaval oli kortermajas kuulda suitsuanduri signaali. Päästjad leidsid korteri, kus oli toit pliidile unustatud. Elamine tuulutati ning omanikuga lepiti kokku kodunõustamise aeg.
29. mail kell 21.08 märkas Kehtna valla Järvakandi Staadioni tänava elanik vastasmajast suitsu ja leeki. Päästjad kustutasid 4. korruse korteri köögis pliidi ja kapid, mis olid süttinud pliidile unustatud toidust. Omaniku viis kiirabi haiglasse.
Päästeamet tuletab meelde, et kõrbema läinud toit võib põhjustada tõsiste tagajärgedega tulekahju. Kui teed sööki, jää kööki!

Koer jäi akna vahele kinni
28. mail kell 18.45 anti häirekeskusele teada, et Märjamaal Pärnu maanteel oli koer jäänud käpaga pooleldi avatud akna vahele kinni. Kuna loom käitus agressiivselt, ei saanud naaber teda aidata ja jäi ootama päästjaid. Viimased aitasid hädas looma akna vahelt vabaks.

Raplas põles sõiduauto
30. mail kell 1.50 teatati häirekeskusele tulekahjust Raplas Uuel tänaval, kus põles sõiduauto. Päästjad kustutasid põlengu kell 2.51, kuid kuumakahjustusi sai ka kõrvalasuv kaubik. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare