7.7 C
Rapla
Pühapäev, 4 juuni 2023
GaleriiSUUR GALERII: Selveri suurjooks tähistas kümnendat aastapäeva

SUUR GALERII: Selveri suurjooks tähistas kümnendat aastapäeva

Laupäeval, 28. mail joosti Fenster Rapla Selveri suurjooksu juba kümnendat korda. Kõikide distantside peale osales jooksupäeval ligikaudu 1400 jooksjat. Päeva kõige eredama tulemuse eest hoolitses Tiidrek Nurme, kelle võiduaeg 10 kilomeetri distantsil oli 29 minutit ja 27 sekundit. Sellega krooniti ta ühtlasi ka Eesti meistriks. Esmakordselt joosti Selveri suurjooksul ka maratonidistantsil.

Esimene Selveri suurjooks oli 2012. aastal. Tavapäraselt on see võistlus toimunud maikuu viimasel nädalavahetusel või kohe juuni alguses. Ainult 2020. ja 2021. aastal tuli koroonaviiruse levikust tulenevate piirangute tõttu see pidada septembris. Võistluse peakorraldaja Donatas Narmont ütles, et tõepoolest kõlab uskumatult, et võistlus toimus juba kümnendat korda.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused