5.7 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
SportVibuklubi Ilves laskurid võitsid viis karikat

Vibuklubi Ilves laskurid võitsid viis karikat

Anneli Viher

Möödunud nädalavahetusel, 28.-29. mail toimusid Järvakandi vibustaadionil Eesti karikavõistlused vibuspordis, kus osales rohkem kui 200 vibulaskurit. Laupäeval võistlesid karikate nimel noorsportlased. Võistluspäeva avasõnad lausus Kehtna valla projektispetsialist ja teenuspunkti koordinaator Katrin Kuum. Ilm esitas mitmeid väljakutseid, aga noored Ilvese laskurid ületasid end, võites kokku viis karikat.
U18 vanuseklassis võitis Mart Mihkel Makko kolmanda koha; U15 vanuseklassis saavutas Mikk Mihkelson samuti kolmanda koha, neidude arvestuses viis võitja karika koju Ketter Silt ning teise koha karika sai Nora Haas. Noorimate, U13 klassis võitis Hanna Ansen 676 punktiga kolmanda koha.
Veel tublisid saavutusi: Tessa Cathlen Tammik U21 5. koht; Erki Ütsmüts U18 8. koht; U15 klassis Madli Grace Uwase Kõrtsini 4. koht, Lisette Marie Gold 5. koht, Kairid Eleen Sinikas 7. koht. U13 klassis Meribel Laande 5. koht ja Karoline Kivilo 8. koht.
Pühapäevase võistluspäeva avas Järvakandi vallavolikogu esinaine Katrin Anto. Teisel võistluspäeval selgitati Eesti karikavõitjad täiskasvanute klassides. Sportvibu naiste klassis võitis Bessi Kasak Triinu Lilienthali finaalringis seisuga 6:2 ja tuli karikavõitjaks, teine koht Triinule. Veteranide klassi kuuluv Eve Kivilo saavutas naiste hulgas kõrge 5. koha, U21 klassis võistlev Tessa Cathlen Tammik lõpetas võistluse 9. kohaga.
Sportvibu meeste klassis lasi Karl Kivilo end pronksimatši ja saavutas neljanda koha. Aivo Agu sai 8. koha, Taavi Ennemuist ja Hannes Kraav 9. koha ning noorte klassi laskurid Mart Mihkel Makko ja Erki Ütsmüts 17. koha.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused