spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
GaleriiGALERII: Lasteparadiis paisub aina suuremaks

GALERII: Lasteparadiis paisub aina suuremaks

Lastekaitsepäeva 1. juunil tähistati sel aastal Rapla vallas eriti suurejooneliselt. Kui varasemalt on Lasteparadiisi nime all toimunud sündmuse korraldamise taga olnud peaasjalikult Rabav Raplamaa MTÜ, eesotsas Rikka Tomaniga, siis sel aastal tulid kampa ka Rapla vald koos Noortekeskuse, Rapla Kultuurikeskuse ja Rapla Keskraamatukoguga.

Päeval toimuvad üritused jagunesidki mitme paiga vahel: kino, keskväljak, raamatukogu ja peatänava äär. Päeva alustas kino, kus toimus juba enne lõunat beebikinos filmiga “Jänkude Akadeemia: Võimatu Munamissioon”. Peale lõunat sai aga vaadata filmi “Lõvi nimega Kuningas”.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused