-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
SportEesti meistrivõistlused olid sportbowlingu huviringile medaliterohked

Eesti meistrivõistlused olid sportbowlingu huviringile medaliterohked

Maarek Lee

Viimase võistluspäeva hommikul alustasime Kaisa-Ly Leega segapaaride finaale, kuna olime eelvoorude tulemuste põhjal nelja parema hulka saanud. Kaisa-Ly Lee keskmine tulemus oli 176 ja minul 189. Finaalides õnnestus pärnakaid võita, kuid superfinaalis jäi mul viimases ruudus tulemuseks 7 ja kaotasime ühe punktiga, lõpptulemus teine koht.

Edasi arenes finaalpäev mees- ja naispaaride mõõduvõtuga, seal keegi meie huviringist ei osalenud. Pärast lõunat algasid meeste ja naiste vahevoorud, kuhu olid endale koha kindlustanud treenerid Tarmo Kast, Kert Truus ja Maarek Lee. Tarmo ja minu jaoks vahevooruga võistlus ka lõppes, minul kuueteistkümnes ja Tarmol kümnes koht. Naiste vahevooru sai ka oma eelvooru tulemusega Kaisa-Ly, kellele lõpptulemus 28. ja Eesti naiste seas 8. koht.

Värske õli pandi maha ja hakkasid juunioride finaalid. Meesjuunioridest meil keegi edasi ei saanud, kuid naisjuunioridest tuli kolmas koht Mia Maria Marinescule ja Eesti meistriks tuli Kaisa-Ly Lee. Edasine oli juba huvitav, kuna hakkasid noorte finaalid, sinna olid ennast visanud Otto Ermann ja Caspar Vaerand, poolfinaalis võitsid mõlemad oma väga tugevaid vastaseid ja superfinaalis läksid trennikaaslased kokku. Caspar tegi väga tugeva mängu ja sellega kaasnes ka Eesti meistritiitel, Ottole tubli teine koht. Treener Kert oli endale kindlustanud koha meeste finaalis, mille ta ka väga kõrgete tulemustega võitis, tasuks üldarvestuse võit ja Eesti meistritiitel.

29. mail olid Rapla noored bowlingumängijad kutsutud Soome Tali keilahalli, kuhu oli meil registreerinud 14 last. 36 rajaga Soome suurimasse saali jõudsime peaaegu tund varem, lapsed said suure saaliga tutvust teha. Sõpruskohtumine peeti formaadis 3+3 mängu, mille võitis Soome, arvesse läks üheksa parema lapse punktide summa. Soome treener Reia Lunden kiitis meie huviringi lapsi, peatreener Tarmo Kast tänas sooja vastuvõtu eest ja plaanime Soome trenni lapsed sügisel Eestisse kutsuda. Selle üritusega läks huviring suvepuhkusele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare