1.6 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald

31. mail teatati, et täpselt tuvastamata ajal on varastatud maja hoovist ATV CAN-AM Outlander MAX 650. Vargusega tekitati praeguse info järgi kahju 5000 eurot.

31. juunil teatati, et ehitusjärgus olevast hoonest varastati kaableid. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 1200 eurot.

Rapla vald

2. juunil sai politsei teate, et täpselt tuvastamata ajal on varastatud talu hoovist sõiduauto Ford Transit. Esialgsetel andmetel on kahju 700 eurot.

5. juunil sai politsei teate, et Raplas ründas 35-aastane mees füüsiliselt enda pereliiget, 65-aastast meest. Politsei pidas 35-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Arvutikelmus

31. mail alustati menetlust selles, et 29. mail sai 27-aastane naine tundmatult saatjalt sõnumi, milles öeldi, et tema konto on lukustatud kahtlaste tegevuste tõttu ning konto aktiveerimiseks klikkige saadetud lingil. Naine vajutas lingile ja sisestas enda PIN-koodid, hiljem avastas ta, et tema pangakontolt on tehtud tundmatule kontole 850 euro suurune ülekanne. Üle kantud raha ei ole võimalik enam tagasi saada.

Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

 

Päästeteated

Teele kukkunud puud

31. mail kell 14.55 anti teada, et Rapla vallas Kuimetsa külas oli teele kukkunud puu, mis sulges ühe sõidusuuna. Alansi vabatahtlikud päästjad eemaldasid takistuse ning likvideerisid ohtliku olukorra.

31. mail kell 19.25 oli teele kukkunud suur kuusk Kehtna vallas Saarepõllu külas. Lokuta vabatahtlikud päästjad likvideerisid ohtliku olukorra ning avasid mõlemad sõidusuunad liiklusele kell 19.57.

Paks must suits Märjamaal

6. juunil kell 14.08 sai häirekeskus teate, et Rapla maakonnas Märjamaa alevis tuleb ühelt krundilt paksu musta suitsu. Kohale jõudnud päästjad avastasid krundil lõkke, kus omanik põletas lakitud-värvitud puitmaterjali. Muud ohutusnõuded olid täidetud, seega jäi lõke põlema. Omanikule selgitati, et lõkkes ei tohi põletada töödeldud puitmaterjali. Päästeamet tuletab inimestele meelde, et värvitud või muud moodi töödeldud puitmaterjali ei tohi põletada, vaid tuleb viia selleks ette nähtud kogumispunkti. Ka ei tohi tuld jätta järelevalveta.

Allikas: Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare