3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedRapla riigimaja parkla sai valmis

Rapla riigimaja parkla sai valmis

Rapla riigimaja parklas on ehitustööd lõppenud ning parkla sai valmis. Käesoleva nädala alguses küll autod sinna veel parkida ei saanud. Riigimaja peremees Kalev Kaljuste ütles, et praegu käib kasutusloa menetlus. “Autod saavad parkima hakata pärast kasutusloa saamist,” selgitas ta.

Tegemist on kinnise parklaga, mis tähendab, et see on mõeldud ametiautode parkimiseks ning mitte klientidele. Küll aga saavad seda kasutada ka ametnikud, kes tulevad Rapla riigimajja kaugtööd tegema või koosolekutele. Kokku on seal 35 parkimiskohta ning lisaks kaks kohta elektriautode laadimiseks.

Ühtlasi avaldas Kalev Kaljuste lootust, et uue parkla avamisega tekib rohkem parkimiskohti nii Konsumi kui ka Karmani parklates, mis asuvad mõlemad seal lähedal. Põhjus seisneb selles, et siiamaani pidi ametnikud just neid oma ametiautode parkimiseks kasutama. Parkla ehituse eeltöödega alustati eelmisel aastal, reaalne ehitus algas käesoleva aasta alguses. Kõik tööd parkla rajamiseks läksid kokku maksma ligikaudu 200 000 eurot.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
8. juuni 2022 08:31

Kõik on võrdsed ja eriti mõned võrdsemad! Elagu riigi ja rahva lähenemise uued meetmed!

Wodderbich Anattoly
8. juuni 2022 12:00
Vasta  külamees

Õige lahendus.