25 C
Rapla
Pühapäev, 26 juuni 2022
spot_img

Kaitseliit soovib elumajade naabrusse ehitada keskuse koos laskemoonalaoga

Kaitseliidu Rapla malev tahab Raplasse ehitada uue keskuse koos moodsate kontoriruumide, õppeklasside, aga ka relvaruumidega. Naabriks oleva elamurajooni elanikud mõtet heaks ei kiida ning leiavad, et asukoht pole keskusele sobiv. „Elanikud ei taha, et laskemoonaladu tuleks aia taha,” ütles kohalike esindaja Jaak Müürsepp.

spot_img

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kalev
20/06/2022 20:57

Tulemus on ette teada, sest Eesti liivakasti vabariigis ei tähenda liht kodaniku arvamus midagi. Kallas oma tampooni maffiaga teeb täpselt nii, nagu talle ette dikteeritakse, sest esiteks puudub lillekese mõtlemine, ja teiseks, kui ta ei täida käsku, siis on tema unelmate karjäär läbi.

5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised