23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
ArtikkelLigi kolmkümmend aastat otsinguid ei ole vilja kandnud

Ligi kolmkümmend aastat otsinguid ei ole vilja kandnud

Võidupühal, 23. juunil kell 11 algab Rapla kirikus kolonelleitnant Mart Kaermale pühendatud avalik mälestusteenistus, millele järgneb sümboolne matusetalitus Rapla kalmistul.

Mart Kaerma – Vabadussõja kangelane, Eesti Vabariigi ehitamise aegne sõjaväelane, kes teenis alates 1932. aastast kuni 1940. aasta septembrini haridusministeeriumis koolinoorsoo riigikaitselise kasvatuse ja õpetuse nõunikuna; oli Teise maailmasõja ajal vastutusrikkal Tallinna prefekti ametikohal, kust läks 1944. aastal seoses üldmobilisatsiooni väljakuulutamisega vabatahtlikuna rindele ning võttis vastu 3. piirikaitserügemendi ülema koha – väärib mäletamist.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare