16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
KultuurMaaraamatukogude tulevik on lapsed ja koostöö

Maaraamatukogude tulevik on lapsed ja koostöö

Raamatukogude aasta puhul esmakordselt toimunud koolitusprojekt „Kohalike dialoog kohalikus raamatukogus“ päädis 7.-9. juunil dialooginädalaga. Projektis osalenud raamatukogutöötajad, kes olid õppinud kohalike vestluste käivitamise ja hea arutelu loomise põhimõtteid, viisid õpitud oskused praktikas ellu raamatukogudes peetud dialoogides.

Kehtna raamatukogus toimus dialoog 8. juunil ja projektis osalenud juhataja Silvi Lukjanov oli kutsunud osalema Kehtna valla volikogu ja noortevolikogu liikmed ning külavanemad. Kõik küll kohale ei tulnud, kuid arutlejaid oli piisavalt, et kõigi mõtted said kuulatud.

Dialoogi eesmärk oli mõelda, millega täita raamatukogu ajal, kui raamatute laenutamine väheneb. Milline peaks olema Kehtna valla raamatukogude tulevik? Kas ja milliste muutustega tasub sealsetel raamatukogudel kaasa minna?

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare