spot_img
-2.3 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
UudisedNeljapäeval algab Kaitseliidu sõjaväeline väljaõpe

Neljapäeval algab Kaitseliidu sõjaväeline väljaõpe

Kaitseliidu kool annab teada, et 16.-19.06.2022 viib kool Rapla maakonnas läbi sõjaväelist väljaõpet. Sellel ajal võib märgata tavapärasest rohkem laigulistes riietes inimesi. Samas antakse teada, et väljaõppel ei kasutata imitatsioonivahendeid (paukpadruneid ega muid valju heli tekitavaid vahendeid) ja ei ohustata kuidagi piirkonnas liikuvaid kodanikke. Kogu tegevus ei ületa tavalise matkamise koormust maastikule.

Kaitseliidu väljaõpe ei takista elanike ja autoliikluse vaba liikumist. Kaitseliitlased on kaitseväe vormis ja eraldusmärkidega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused