17.2 C
Rapla
Pühapäev, 3 juuli 2022
spot_imgspot_img

Peatreener Lluis Riera Raplas ei jätka

Möödunud hooajal Avis Utilitas Rapla peatreenerina töötanud Lluis Riera uuel hooajal enam Raplas ei jätka. Avis Utilitas Rapla peatreenerina tegutseski ta ühe hooaja.

“Soovime meeskonna poolt sulle kõike head ja tahame tänada hooaja eest, mis oli õpetlik nii treeningute, väljakutsete kui ka mõttemustrite poole pealt,” seisab Rapla korvpallikooli edastatud teates.

“Vaatamata sellele, et meeskonna hooaeg ei olnud meile tulemuslik, oli otsus Lluis Riera peatreeneriks tuua äärmiselt õige. Kaasnenud muutused, uued teadmised ja kogemused kõrgel tasemel olid täpselt see, mida ma lootsin tema tulekuga näha. Olime ühel meelel, et pärast liiga ja mängijate tundma õppimist oleks tal teisel hooajal juba palju lihtsam olnud. Kuigi ta tunnistas, et klubi hoolitses tema eest parimal võimalikul moel, sai soov pere lähedal olla otsustavaks teguriks tema otsuse juures Raplasse mitte naasta. Jälg esimesest välismaisest peatreenerist jääb igal juhul tugevalt Raplasse maha,” ütles Rapla korvpallikooli vedaja Jaak Karp.

Riera käe all jäid meeskonnal eesmärgid eelmisel hooajal täitmata. Esmalt jäädi Paf Eesti-Läti korvpalliliigas välja kaheksa tugevama seast, mis oleks taganud koha play-off mängudes. Seejärel langeti Eesti meistrivõistluste play-off seerias välja juba veerandfinaalis.

Ühe uudise on Rapla korvpallikool sel suvel veel avaldanud. Nimelt jätkab Raplast pärit korvpallur Markus Ruubel Avis Utilitas Rapla ridades ka järgmisel hooajal.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised