-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
UudisedRappeli keskus sai uued omanikud

Rappeli keskus sai uued omanikud

Capital Milli omanikud Igor Mölder, Marko Kull, Tanel Samuel ja Aleksandra Samuel ostsid eelmisel nädalal Fausto Capitalilt Raplamaa suurima kaubanduskeskuse Rappeli ning Ahtme Maxima supermarketi kinnistud. Tehingu väärtuseks on ca 14 miljonit eurot.
„Raplas ja Ahtmes asuvate kaasaegsete kaubanduspindade lisandumine Capital Milli portfelli toetab igati ettevõtte laienemisstrateegiat. Otsime pidevalt kõigis Balti riikides investeerimisvõimalusi ning meie hallatav investeerimisportfell on ettevõtte tegevusaja jooksul stabiilselt kasvanud,“ ütles Capital Milli tegevjuht Kaarel Loigu.
Kaarel Loigu sõnul on praegune majandusolukord kujunenud keeruliseks ja ettearvamatuks ning muutnud välisinvestorid ärevaks. See on ka põhjuseks, miks tänasel turul on suured kinnisvaratehingud peatunud või pandud ajutiselt ootele. „Meie näeme siin aga häid võimalusi, kuna olukord soosib kohalike investorite aktiivsust tehingute tegemisel,“ tõdes Loigu.
Fausto Capitali ühe osaniku Sven Mihailovi sõnul oli müügi taga soov keskenduda enam ärikinnisvara arendusele, eelkõige ajaloolise paberivabriku piirkonda loodud Fahle ärikvartali uute etappide arendusele.
2012. aastal valminud Rappeli keskuse kinnistu suuruseks on ligi 16 000 ruutmeetrit ning suletud netopind ulatub 5293 ruutmeetrini.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare