14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
ArtikkelRaplasse rajatakse koerte mängu- ja treeningväljak

Raplasse rajatakse koerte mängu- ja treeningväljak

Siret Saar

Rapla linnas on nii välijõusaalid kui ka treeningrajad, kohvikud, ostukeskused, lastemänguväljakud ja isegi kino. Kiiresti arenevas linnas puudub aga koerte mängu- ja treeningväljak, mis pakuks inimeste lemmikutele meelelahutust jooksmise, mängimise ja sotsialiseerumise teel.

Koertepark on aiaga piiratud ja spetsiaalselt koertele mõeldud ala, kus koertel on võimalik aktiivselt liikuda, mängida ning sotsialiseeruda teiste koertega, ilma et koerte omanikud peaksid kartma koera ärajooksmist või muud moodi ohtu sattumist.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Jalutaja
22. juuni 2022 09:49

Ülihea uudis!