5.7 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
SportToomas Annukist sai Pärnu Sadama peatreener

Toomas Annukist sai Pärnu Sadama peatreener

Pikaaegne Rapla korvpallikooli treener Toomas Annuk asub alates järgmisest hooajast treenima Pärnu Sadama meeskonda. See on Annuki jaoks teistkordne kogemus juhendada Paf Eesti-Läti korvpalliliiga meeskonda peatreenerina. Varem on ta olnud ka Avis Utilitas Rapla peatreener ning tüüris Rapla 2021. aasta kevadel pronksmedaliteni.
Lõppenud hooajal oli Annuk Rapla abitreener. Pärnu Sadama pikaaegse juhi Johan Kärbi sõnul sai peatreeneri valikul määravaks soov anda Euroopas mängimise kogemust just Eesti treenerile. “Toomas Annuk on kindlasti seda kogemust väärt, loodame temaga koos ägedat hooaega,” sõnas Kärp klubi sotsiaalmeedia postituses. Pärnu abitreenerina jätkab ka eelmisel hooajal samal positsioonil olnud Gert Kullamäe. Pärnu Sadama peatreenerina Eesti meistritiitlini viinud Heiko Rannula on järgmisest hooajast BC Kalev/Cramo peatreener.
Avis Utilitas Rapla peatreenerina tegutses Toomas Annuk alates 2019. aasta jaanuarist kuni hooaja 2020/2021 lõpuni. Pärast tänavuse hooaja lõppu teatas Rapla korvpallikool, et osapoolte kokkuleppel Toomas Annukiga koostööd ei jätkata. Eesti Rahvusringhäälingule antud intervjuus ütles Annuk, et kahepäevase mõtlemisaja järel otsustas ta kirjutada lepingu alla just Pärnuga.
“Tuli pakkumine, kas on üldse huvi tulla Pärnusse peatreeneriks ja juhendada meeskonda eurosarjas, koduliigas ja ka Läti liigas. Reedel kohtusime juba Pärnus ja seal oli ka Gert kohal. Võtsin kaks päeva mõtlemisaega, kuid otsus kaldus juba sinna, et jätkan Pärnus,” ütles Toomas Annuk intervjuus.
Ta lisas: “Kuulsin, et Gerdi soov on jätkata abitreenerina ja samuti tahan ka mina, et Gert jätkaks abitreeneri kohal. Meeskonnas peab selline inimene olema, kes hoiab positiivset fooni üleval. Gerdiga on alati hea klapp olnud”.
Uus kogemus saab Toomas Annuki jaoks olema see, et Pärnu Sadam plaanib eeloleval hooajal mängida FIBA Meistrite Liiga turniiril. Pärnu Sadam teatas juba eelmisel nädalal, et nad esitasid avalduse liitumaks Meistrite Liigaga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare