16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

Ideekorjel said paberile Rapla lennuvälja tugevused

Rapla lennuvälja arendamist on olulise teemana käsitletud ka varem, kuid just nüüd on see uue hooga vallavalitsuse töölauale tulnud.

Abivallavanem Rain Terras ütles, et Rapla lennuvälja arendamise tahe on olnud laual juba aastakümneid. “Tahe on igati arusaadav, sest tegu on omavalitsuse tasandilt vaadates väga eripärase taristuga,” sõnas ta. Selleks, et unistada ja koondada ideid, toimus esmaspäeval, 27. juunil ideekorjeüritus.

spot_img

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Aega tagasi
29/06/2022 08:49

Kunagine lollus oli “želeska ” mahavõtmine. Tõin Esimese lennuki Tallinnast Siia, kui Lasnamäel oli juba esimene kõrgepingemast lennuraja lõppu lamandatud. Vene ajal kutsusime Soomlased kahel korral siia ja pidu oli küllaga!

5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised