spot_img
-1.7 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ArtikkelGALERII: Maakaitsepäeva tähistati kokkusurutult Rapla keskväljakul

GALERII: Maakaitsepäeva tähistati kokkusurutult Rapla keskväljakul

Olgu väljas ilm missugune tahes – 23. juuni lõunaajal toimub ühes Raplamaa paigas maakaitsepäev. Tänavu peeti seda kompaktsemalt ja väiksemas formaadis kui varem.

Seekord oli maakaitsepäev üle aastate taas Rapla keskväljakul. Alguse sai üritus siiski kirikuaias, kus noorkotkad ja kodutütred andsid piduliku vande. Sealt liiguti Rapla keskväljakule, kus päev jätkus juba lõbusamas formaadis.

Kes on aastate jooksul maakaitsepäeva külastanud, teab juba ette, mida sealt oodata. Väga suuri muudatusi ei ole. See on üks kord aastas, kui jõustruktuurid Kaitseliit, Päästeamet ning Politsei- ja Piirivalveamet tulevad kõik koos avalikkuse ette, et oma tegevust tutvustada. Selles on nii oma meelelahutuslik kui ka hariv element.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused