27.7 C
Rapla
Pühapäev, 14 aug. 2022
spot_imgspot_img

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Märjamaa vald

25. juunil kell 21.17 juhtus liiklusõnnetus Laukna-Sopaaugu teel, kus alkoholijoobe tunnustega 41-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Insingia Sports Tourier vastu elektriposti. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

25. juunil teatati, et 38-aastane mees lõi Märjamaal avalikus kohas tuttavat 37-aastast naist.

Rapla vald

21. juunil teatati, et Raplas Lepiku tänaval on täpselt tuvastamata ajal varastatud trepikojast jalgratas „Merida“. Kahju on 500 eurot.

21. juunil teatati, et 37-aastane mees lõi avalikus kohas esialgsetel andmetel tuttavat 43-aastast meest.

21. juunil sai politsei teate, et Raplas kasutas 28-aastane naine korteris füüsilist vägivalda oma elukaaslase, 33-aastase mehe suhtes.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Haagises põlesid paberirullid

22. juunil kell 7.29 sai häirekeskus teate, et Märjamaa vallas Vaimõisa külas Pärnu-Tallinna-Ikla teel põleb reka leegiga. Kohale sõitnud Märjamaa päästjad avastasid kohapealt haagisega reka, millel põlesid rehvid. Päästjad eemaldasid haagise ja lokaliseerisid tule. Lähemal vaatlusel selgus, et haagises olid põlema läinud paberirullid. Põleng kustutati 8.10-ks. Päästjad reguleerisid liiklust ning puhastasid maantee.

Lõkkes põles ohtlik materjal

21. juunil kell 21.40 kutsuti päästjad Kehtna alevikku Põllu tänavale, kus helistaja teatel põletatakse lõkkes kummi ning tõuseb musta tossu. Kohale sõitnud päästjad leidsid aiamaalt eest inimesed, kes põletasid ohtlikke materjale. Ka kõrval aiamaal tegid inimesed tuld. Mõlema lõkke juures puudusid kustutusvahendid. Päästjad kustutasid mõlemad lõkked, vestlesid inimestega ning tuletasid neile meelde ohutu tuletegemise reeglid.

Võimalik süütamine

24. juunil kell 10.30 sai häirekeskus teate, et Rapla vallas Tamsi külas põleb hein. Kohale sõitnud päästjad leidsid eest paarkümmend põlevat heinapalli, mis tõmmati laiali ja kustutati kella 12.48-ks. Kohale kutsuti ka politsei, kuna tegemist võis olla süütamisega.

Lääne päästekeskus

 

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised