17.2 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
KultuurGALERII: Rapla kirikumuusika festival jõudis kolmekümnenda tähtpäevani

GALERII: Rapla kirikumuusika festival jõudis kolmekümnenda tähtpäevani

Rapla kirikumuusika festival jõudis 2022. aastal olulise tähiseni. Tänavu toimub see üritus kolmekümnendat korda. Kauni avalöögi sai järjekorras kolmekümnes kirikumuusika festival pühapäeva, 26. juuni õhtul Rapla Maarja-Magdaleena kirikus.

Kontserdikülastajaid ootas ees tõeline maiuspala. Õhtul kella seitsmest sai Rapla kirikus alguse Õhtumissa, kus esinesid Eesti Filharmoonia Kammerkoor ja Tallinna Kammerorkester dirigent Tõnu Kaljuste juhatusel. Kontsert koosnes kahest osast, kus esitusele tulid Antonio Vivaldi Gloria D-duur ja Dixit Dominus. Nagu kirikumuusika festivali avakontserdile omane, olid kirikupingid kuulajaid täis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare