19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 8 aug. 2022

RS Podcast: Hard Rock Laager

Hard Rock Laager meelitab kohale raske muusika austajad üle Eesti ja kaugemaltki. Tavapäraselt toimub HRL Vana-Vigalas ning nii on see ka tänavu. Üritus saab alguse reede, 1. juuli õhtul ning kestab pühapäeva varajaste tundideni. Raplamaa Sõnumite podcastis räägivad HRL-ist ning sellega seotud meenutustest Tavo Kikas, Siim Solman, Ulvi Blande ja Siim Jõgis. Milles seisneb HRL-i võlu, et see on kestnud järjepidevalt alates 2002. aastast? Mis on sel aastal kõige ägedamad bändid? Kui palju kõrvad undavad kui oled kaks päeva veetnud raske muusika keskel? Nendele ning mitmetele teistele küsimustele püütakse vastuseid leida seekordses saates.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised