spot_img
-0.6 C
Rapla
Esmaspäev, 27 märts 2023
SportKalevi meistrivõistlustelt tuli kaksikvõit Järvakandi vibuklubile

Kalevi meistrivõistlustelt tuli kaksikvõit Järvakandi vibuklubile

Anneli Viher

Tuulise ja vihmase ilma tõttu oli Kalevi meistrivõistlustel vibuspordis võistlejate arv küll tagasihoidlik, kuid tulemused ei olnud seda mitte.

Laupäeval, 18. juunil Järvakandis toimunud võistlustel võttis sportvibu naiste klassis kaksikvõidu Järvakandi vibuklubi Ilves, esimese koha võitis Triinu Lilienthal 624 punktiga ning Bessi Kasak teenis hõbeda 613 punktiga. Sportvibu meeste klassis teenis esikoha Rasmus Käsper (Tallinna vibukool) 553 punktiga, teise koha võitis Hannes Kraav ning kolmanda Taavi Ennemuist (mõlemad Järvakandi vibuklubi Ilves). Plokkvibu klassides võidutsesid maailma tippklassis läbi löövad õde-vend Lisell ja Robin Jäätma, esikoha punktid vastavalt 706 ja 708 silma.

Noorteklassides jagati medalid Järvakandi Ilvese sportlaste vahel. U-18 sportvibu meeste arvestuses võitis Mart Mihkel Makko ning teise koha vaid ühepunktise vahega Erki Ütsmüts. Neidude klassis võitis Nora Haas. U-15 sportvibu poiste klassis võitis Mikk Mihkelson, tüdrukute arvestuses Ketter Silt ning hõbemedali võitis Lisette Marie Gold. U-13 sportvibu poiste klassis saavutas esikoha Mattias Kraav, tüdrukute hulgas Hanna Ansen. Hõbeda võitis Kaisa Kraav ning pronksi Karoline Kivilo.

50+ sportvibu naiste hulgas võitis kuldmedali Eve Kivilo ning 50+ plokkvibu meeste arvestuses Aleksander Kiskonen.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused