27.7 C
Rapla
Pühapäev, 14 aug. 2022
spot_imgspot_img

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
30. juunil alustati menetlust selles, et 14. juunil varastati raudteejaama rattahoidlast jalgratas Romet Gazela 4 28″ 2022 black-white, väärtusega 589 eurot.

Kohila vald
30. juunil sai politsei teate, et samal päeval varastati avalikku kohta pargitud sõiduautost mobiiltelefon Samsung Galaxy S21. Kahju on 999 eurot.

Rapla vald
29. juunil teatati, et Raplas lõi 38-aastane naine avalikus kohas tuttavat 49-aastast meest.
29. juunil alustati menetlust selles, et 26. juunil varastati Raplas raudteejaama jalgrattaparklast musta-punase raamiga jalgratas Bottecchia Tonale. Kahju on 600 eurot.

Kelmus
30. juunil alustati menetlust selles, et 8. juunil kandis 34-aastane naine 270 eurot tundmatu inimese pangakontole, kes müüs sotsiaalmeedia kanalis mobiiltelefoni iPhone, mida naine osta soovis. Paraku ei ole naine saanud soovitud telefoni ega tagasi üle kantud raha.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Prügikastis põles prügi
29. juunil kell 15.30 teatati häirekeskusele, et Kehtna alevikus Staadioni tänaval Kehtna kooli taga suitseb prügikast. Päästjad kustutasid metallist prügikastis põleva prügi ning kastsid üle ka ümbritseva pinnase. Kustutustöödeks kulus umbes 6 ämbritäit vett.

Auto põles lahtise leegiga
2. juulil kell 19.58 helistati häirekeskusesse, et Rapla vallas Uuskülas Tamme tänaval põleb auto lahtise leegiga. Kui Rapla päästjad kohale jõudsid, olid inimesed suutnud auto juba käsikustutiga enam-vähem kustutada. Päästjad tegelesid järelkustutusega. Põlengu põhjus oli auto tehniline rike.

Lind sai autolt löögi
1. juulil kell 21.33 kutsuti päästjad Märjamaa valda Varbola külla, kus kraavipervel oli vigastatud lind, kes oli autolt löögi saanud. Päästjad püüdsid linnu kinni ning viisid komandosse, kus ta pimedas ja jahedas rahulikult öö üle elas. Päästjad pidasid eelnevalt nõu ka keskkonnaametiga, kuidas linnuga edasi toimetada. Järgmisel päeval tulid vabatahtlikud loomakaitsjad linnule järele ning viisid ta ravile. (selle kohta on pilt ka)

Väikekaubik vajus kraavi
1. juulil kell 16.08 kutsuti päästjad Märjamaa valda Varbola külla, kus väikekaubik oli tagumise otsaga kraavi vajunud. Päästjad aitasid pukseerimisköie ja oma jõuga hädas oleva Ukraina kodaniku väikekaubiku tee peale tagasi, nii et juht sai jätkata turvalist teekonda kodu poole.

Aiajäätmete suits häiris naabreid
4. juulil kell 16.46 kutsuti päästjad Märjamaa alevisse Sihi tänavale, kus hoovis põletati aiajäätmeid ja sellest tekkinud suits häiris naabreid. Päästjad vestlesid inimesega ning palusid lõkke kustutada.

Kass jäi puu otsa kinni
4. juulil kell 9.11 kutsuti päästjad Rapla linna Mahlamäe tänavale, kus hätta oli sattunud kass, kes oli end perenaise käest lahti tõmmanud, puu otsa pagenud ja siis sinna rihmaga kinni jäänud. Päästjad tõid kassi tagasi maa peale ning andsid perenaisele üle.

Lääne päästekeskus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised