4.4 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla sõlmis lepingu uue mängijaga

Avis Utilitas Rapla sõlmis lepingu uue mängijaga

Avis Utilitas Rapla meeskonnaga liitus talendikas noor mängumees Indrek Sunelik (22). Klubi ja mängija omavaheline koostöö lepiti kokku järgmiseks kolmeks hooajaks.

Kahe meetri pikkune tagamängija pallis möödunud hooajal Saksamaal Pro-B liigas kus esindas play-off-idesse jõudnud meeskonda EPG Baskets Koblenz. Ta on kuulunud Eesti noortekoondistesse ning valitud ka rahvusmeeskonna kandidaatide sekka. Viimati mängis ta Eestis 2020/2021 hooajal kuuludes BC Kalev/Cramo ridadesse.

Jaak Karp Suneliku värbamisest Raplasse: „Indrekust olime väga huvitatud juba eelmisel aastal, aga tookord võttis ta siiski kinni võimalusest välismaale minna. Ilmselgelt on tegemist äärmiselt perspektiivika mängijaga, kes loodetavasti panustab ühel päeval ka meeste rahvuskoondisesse. Meie omakorda soovime teda sel teel aidata ja pakkuda talle uue treeneriga Raplas maksimaalselt häid tingimusi arenguks mängija ja inimesena. Pikaajaline leping on kindlasti usalduse märk agendi ja mängija poolt Rapla klubisse.“

“Meeskonna komplekteerimine on saanud hoo sisse ja uusi liitujaid on oodata peagi,” seisab Avis Utilitas Rapla ametlikus teates.

Allikas: Avis Utilitas Rapla

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare