3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
15. juulil teatati politseile, et varastatud on haagissuvila Tabbert 5000 registreerimisnumbriga 036BU koos selles olnud tööriistadega. Kahju on kokku ligi 3000 eurot.

Kohila vald
12. juulil sai politsei teate, et 46-aastane mees tegi elumajas füüsiliselt haiget enda abikaasale, 37-aastasele naisele.

Rapla vald
17. juulil sai politsei teate, et Raplas löödi korteris 24-aastast naist.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Seinas oli tulepesa
14. juulil kell 23.18 helistati Häirekeskusesse, et Kohila vallas Vilivere külas Rohutirtsu tänavas põleb ühekordne puitmaja. Päästjate kohale jõudes selgus, et põleng oli maja välisseina sees ja toas põlemist ei olnud. Päästjad avasid seinakonstruktsioonid ning leidsid tulepesa. Kella 23.52-ks oli tuli likvideeritud. Põles kaks ruutmeetrit seina, mis süttis valesti ehitatud korstnast. Selgus, et metallkorsten oli viidud läbi puitseina, mistõttu sein ka süttis.

Palukülas kukkus puu teele
16. juulil kell 13.22 käisid päästjad Kehtna vallas Palukülas teele kukkunud puud eemaldamas.

Mahajäetud kuuris oli põleng
18. juulil kell 17.11 helistati Häirekeskusesse, et Kohila alevis Tööstuse tänaval tuleb mahajäetud kuurist suitsu. Päästjate kohale saabudes oli helistaja tulekahju juba veeämbriga kustutanud ja lahtist põlemist enam ei olnud. Päästjad kontrollisid koha termokaameraga üle.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare