6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
SportSelgus Rapla maakonna jalgpallikoondise koosseis

Selgus Rapla maakonna jalgpallikoondise koosseis

Rapla maakonna jalgpallikoondis sõidab laupäeval Kärdlasse, kus kohtutakse Hiiumaa koondisega. Tegemist on ühe osaga Eesti maavõistlustest, kus kõik viisteist maakonda ning Tallinna linn panevad välja oma koondise ning võtavad üksteisega mõõtu.

2020. ja 2021. aastal jäid Eesti maavõistlused ära, kuid nüüd on koondised taas väljakul. Rapla maakonna koondise peatreener Janno Kivisild tegi teatavaks koosseisu, kes eeloleval nädalavahetusel Hiiumaale sõidab. Koosseisu kuuluvad: Teet Kallaste, Daniel Kosubenko, Madis Nurmik, Priit Põldmaa, Tauri Bachmann, Ahto Liivamäe, Viljo Sinikas, Raimond Stepanjuga, Martin Tilk, Robin Kaljumäe, Kaupo Kantsik, Karel Kadarik, Sten-Kennert Maalinn, Ken Maalinn, Romet Nurming, Rendo Roots ja Ott Madisson.

Kahjuks ei ole seekord koosseisus Eesti meistriliigas pallivaid Raplamaa mängijaid nagu Märten Pajunurm, Rauno Tutk, Joonas Soomre (kõik FC Kuressaare), Anton Krutogolov (Pärnu JK Vaprus) ja Kevin Mätas (Tartu JK Tammeka). Samuti ei ole koosseisus praegu ehk kõige kõrgelennulisemat Raplamaa jalgpallurit Martin Vetkalit, kes kuulub AS Roma noortemeeskonda.

Raplamaa ja Hiiumaa vaheline mäng peetakse laupäeval, 23. juulil Kärdla linnastaadionil ning pall pannakse mängu kell 14.30. Viimati toimusid mängud 2019. aasta suvel ning siis võõrustas Raplamaa Viljandi maakonna koondist. Mängiti Rapla Kesklinna kooli staadionil ning Rapla võitis 2:1. Nüüd on võimalus head hoogu jätkata.

Eesti maavõistlusi peetakse alates 2012. aastast ning praeguseks on peetud kaheksa vooru. Turniiritabelit juhib Harjumaa, teisel kohal on Tallinn ning kolmas on Võrumaa. Rapla maakond on seniste mängudega kogunud kolm võitu, ühe viigi ja neli kaotust. See annab kuueteistkümne meeskonna konkurentsis üheteistkümnenda koha. Hiiumaa on turniiritabelis kolmeteistkümnes, olles kogunud kaks võitu, ühe viigi ja viis kaotust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare