-1.7 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald

22. juulil teatati, et 42-aastane naine lõi enda pereliiget, 67-aastast naist. Politsei pidas 42-aastase naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Märjamaa vald

24, juulil sai politsei teate, et 34-aastane mees lõi tuttavat 52-aastast meest. Politsei pidas 34-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Rapla vald

21. juulil teatati politseile, et Rapla linnas on sisse murtud ehituskonteinerisse ja varastatud sealt erinevaid tööriistu. Täpne kahjusumma on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Auto põrkas vastu kaske

19. juulil kell 13.53 sai Häirekeskus teate, et Märjamaa vallas Konuvere külas on sõiduauto kurvilisel teel välja sõitnud ja põrganud vastu kaske. Päästjad eemaldasid kasetüve jäänused, et auto puksiiri peale saada, likvideerisid sõidukil süttimisohu ja lõpuks puhastasid tee. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud.

Prügipõletajad muutusid agressiivseks

20. juulil kell 22.29 helistati Häirekeskusesse, et Kehtna vallas Keava alevikus Koogimäe teel tehakse maja ees lõket, kust levib haisvat suitsu. Kohale sõitnud Kehtna vabatahtlikud päästjad leidsid eest seltskonna, kes põletas lõkkes prügi. Päästjad kustutasid lõkke, milleks kulus umbes 300 liitrit vett. Kuna inimesed muutusid vägivaldseks ning takistasid päästjate tööd, kutsuti seltskonda rahustama politsei. Info ohtlikust lõkkest edastati ka Keskkonnaametile.

Saun võis süttida lõkkest

22. juulil kell 14.39 helistati Häirekeskusesse, et Rapla vallas Keo külas põleb vana lagunenud saun lausleegiga, mille kõrval on ka elumaja. Päästjad kustutasid umbes 20 ruutmeetri suuruse hoone, mis arvatavasti läks põlema 3-4 päeva tagasi sauna juures tehtud lõkkest. Tulekahju käisid kustutamas Järvakandi, Kehtna ja Rapla kutselised ja Lipa vabatahtlikud päästjad.

Päästjad panevad inimestele südamele, et enne lõkkekohast lahkumist veendu, et lõke oleks täielikult kustunud, vajadusel kustuta see veega.

Allikas: Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare