spot_img
-3.4 C
Rapla
Laupäev, 4 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
GaleriiFOTOD: Kelba külas hävis tules elumaja

FOTOD: Kelba külas hävis tules elumaja

Täna (31.07) päeval kell 14.25 tuli päästjatele tulekahju teade Raplamaalt, Kelba külast, kus oli süttinud elumaja. Päästjate kohejõudes oli maja lausleekides ja maja päästa polnud enam võimalik. Reageeriti suurte jõududega ja päästjad hoidsid ära tule leviku kõrval asuvatele hoonetele ja said ka elumaja põlengu kontrolli alla.

Kiire tuleleviku tõttu elumaja siiski hävis tules täielikult. Majas elanud vanemad inimesed siiski õnneks kannatada ei saanud. Tulekahju tekke põhjus on täpsustamisel, aga esmane, mitteamtelik info viitas, et kahjutule võis põhjustada elektisüsteem.

Fotod: Siim Solman.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused