3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedAespa lasteaed ootab sügisest lapsi

Aespa lasteaed ootab sügisest lapsi

Täna, 1. augustil avati pidulikult Aespa alevikus Sutlema-Aespa Lasteaia Metsaveere maja. Lasteaia rajamine kiirelt kasvavasse Aespasse on olnud paljude inimeste unistuseks. Selle täitumise rajal on olnud palju takistusi ja murekohti, mida alguses ei osatud ettegi näha. Lasterikkus on aga Kohila valda iseloomustav märksõna ja seega oli lasteaia rajamine Aespasse üks viimaste aastate prioriteetsemaid ja suurimaid investeeringuid.

Metsaveere majas saab olema neli lasteaiarühma, mis pakuvad kohta 80-nele lapsele. Lisaks on hoones olemas ruumid kohaliku kogukonna jaoks.

Avamisel rühutas lasteaia direktor Kaire Pari, et uue lasteaia personaali ülesandeks on anda sellele majale, mis on looduslähedastest materjalidest ehitatud, oma hing ja nägu, et lastel oleks seal hea ja turvaline olla.

Kuigi maja on püsti ja sisustus olemas, ootab lasteaed veel kasutusluba. Vallavanem Allar Haljasorg sõnas, et tema unistuseks on praegu, et loa saamise nimel pingutaksid kõik nii, et i-le saaks lõpuks kuldse täppi pandud. Volikogu esimees Heiki Hepner ütles, et tema soovib kõigile lapstele, vanematele ja lasteaia personaalile seda, et nad tuleksid hommikuti Metsaveere majja rõõmuga ja lahkuksid õhtul sealt samamoodi rõõmuga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare