4.4 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
SisuturundusKuidas viia ellu oma unistusi?

Kuidas viia ellu oma unistusi?

SISUTURUNDUS

Kõigil on unistused ja tihtipeale on nende elluviimiseks vaja nii julgust, aega kui ka raha. Kuidas aga teha nii, et kõik need kolm enamlevinud takistust seljatada ja viia ellu kõik need unistused ja mõtted, mida oled pikalt oma peas veeretanud? Anname sulle nõu, kuidas seda teha!

Planeeri ressursse

Kui sinu unistus on pikk reis teisele poole maakera või uus maja, siis need on unistused, mis vajavad raha. Siinkohal tuleb planeerida enda rahalisi võimalusi, sest väikelaen või raha laenamine sõbralt ei ole alati lahendus. Enda unistusi tuleb viia ellu oma väljateenitud raha eest. Kuid vaatamata sellele on väikelaen paljude inimeste valik, kui on vaja ellu viia enda soove või unistusi.

Pane kirja, millised ja kui suured kulud kaasnevad sinu unistuste reisiga või mõne teise soovi teostamisega. Järgmiseks mõtle läbi, kas sul on see väljamineku summa olemas. Kui ei ole, tuleb mõelda lahendusele. Üks lahendus on säästmine. Kui laen kohe kätte suurendab rahalisi võimalusi võõra raha arvelt, siis säästmine ja kogumine aitavad sul kokku saada puuduva summa oma enda teenitud rahast.

Alusta sellest, et vaata oma igakuised kulud üle ja leia kohti, kust säästa. Teiseks mõtle, kui palju saad raha kõrvale panna ning kui kaua kogusumma kogumine aega võtab. Kolmas väga hea variant on teha natukene enam lisatööd, olgu selleks siis mõni lisaprojekt või väiksem tööots, millega saad oma igakuiseid sissetulekuid suurendada.

Leia aega

Aega ei ole meil mitte kunagi, aga kui seda ei leia ka enda unistuste elluviimiseks, siis milleks veel. Aega tuleb lihtsalt võtta. Kui sul on julgus enda ideid ellu viia ja selleks vajalikud teised vahendid, siis alusta aja planeerimisega. Unistused on erinevad ja nende elluviimine võtab väga erineva aja, mistõttu on keeruline öelda, kuidas aega kokku hoida. Aga üldine soovitus on mõelda selleks plaan ja hakata seda järk-järgult ellu viima. Selleks võib olla pikema puhkuse võtmine, mõne teise tegevuse ära jätmine. Unistused on täide viimiseks ja nende jaoks tuleb vaeva näha. Usume, et see on seda väärt.

Ületa end

Sinu unistuste elluviimine jääb hoopiski julguse taha? Kui nii, siis tuleb mõelda, mis on see kartus, mis sind tagasi hoiab. Proovi sellele mõelda ja panna ausalt kirja kõik kartused, mured jms, mis unistuste elluviimist edasi lükkavad. Kirjutades kõik selle üles, saad pärast värske peaga lugeda ja vaadata, mida oled kirja pannud.

Tihti selgub teisel lugemisel, et tegemist ei olegi päris probleemidega või et enamik neist on lahendatavad. Ükskõik, millisele järeldusele sa jõuad, on järgmine samm liikuda end soovide täitmise suunas. Olenemata sellest, kas selleks on mõni meelelahutuslik tegevus, reis või hoopiski midagi muud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare