19.4 C
Rapla
Neljapäev, 18 aug. 2022
spot_imgspot_img

TaevaniMaani avas Rapla peatänava ääres oma esinduspoe

Keraamika meistrikoda TaevaniMaani avas 1. augustil, Rapla peatänava ääres, aadressil Tallinna mnt 37 oma esinduspoe. Meistrikoja omanik Maria Mettas sõnas, et inimestel oli uskumatult suur huvi poe vastu juba siis, kui nad alles akendele poe silte panid.

Praegu veel on TaevaniMaani suvegalerii ka Padisel, kuid septembrist läheb see kinni ja müügi fookus läheb esinduspoele. Selleks, et see, kes parasjagu TaevaniMaani meistrikoja naistest poes müümas on, niisama ei istuks, on üks laud mõeldud töölauaks, kus siis poe külastajad saavad jälgida, milline keraamiku töö välja näeb. Töötoad ja üritused jäävad edaspidi ikka olema Koidu tänavale, meistrikoja tehaseruumidesse.

Poe ruumid sai Maria juhuslikult, õigel ajal õige inimesega rääkides. Nagu TaevaniMaani keraamika, on ka poe ruum ja sisustus romantiline, harmoneerudes müügis oleva keraamikaga.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised