spot_img
-11.2 C
Rapla
Pühapäev, 5 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
26. juulil alustati menetlust selles, et 20. juuli öösel on eramu välisukse tagant varastatud jalgratas Nevada. Kahju on esialgsetel andmetel 300 eurot.

Rapla vald
27. juulil alustati menetlust selles, et Raplas sisenes esialgsetel andmetel kolmel korral tundmatu inimene söögikohta, kust varastas söögikoha sularaha, praeguse info kohaselt 1120 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Klaasikillud ringteel

27. juulil kell 19.51 sõitsid päästjad Märjamaa alevikku, kus teataja sõnul oli suur osa ringteest kaetud klaasikildudega. Päästjad puhastasid sõidutee.

Suitsusaun põles lausleegiga
29. juulil kell 18.05 helistati Häirekeskusesse, et Rapla vallas Kasvandu külas põleb suitsusaun leegiga. Päästjate kohale saabudes põles 3×5-meetrine saun lausleegiga, kuid kõrval olevad hooned ohus ei olnud. Päästjad lokaliseerisid tule 18.29-ks ja asusid siis tulepesi otsima ning tegelesid järelkustutusega. Tulekahjus hävis täielikult hoone katus ning kahjustada said palkseinad. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Tules hävis elumaja koos abihoonetega
31. juulil kell 14.25 teatati Rapla vallas Kelba külas põlevast majast. Päästjate kohale saabudes põles umbes 150-ruudune kahekordne hoone lausleegiga, inimesed tegelesid vara päästmisega, olles eelnevalt püüdnud tulekahju pulberkustutiga kustutada. Päästjad tuvastasid, et intensiivsem põlemine toimus abiruumides, mis asusid eluruumide ja garaaži vahel, kuid tuli oli levinud juba mõlemale poole edasi ja leegid oli eluruumide osas katusest väljas.

Päästjad püüdsid takistada tule levikut garaažile ning asusid kustutama abiruume ja pööningut. 17.31-ks oli tuli lokaliseeritud. Päästesündmus lõpetati kell 20.36, kustutustöödele kulus 150 tonni vett. Tules hävis eluhoone koos abihoonetega. Tulekahju käisid kustutamas Järvakandi, Kehtna, Kohila, Märjamaa, Rapla ja Tõdva päästjad. Tulekahju võis esialgsetel andmetel alguse saada elektripaigaldise rikkest.

1. augustil kell 6.13 kutsuti päästjad uuesti Kelba külla, kus oli vaja kustutada eelmisel päeval juba põlenud hoonet. Päästjate kohale saabudes põles eluhoone osa. Päästjad kustutasid leegid ning asusid tulepesi otsima.

Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused