spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
SportSelgusid Eesti korvpallikoondise kandidaadid

Selgusid Eesti korvpallikoondise kandidaadid

Eesti korvpallikoondise peatreener Jukka Toijala tegi teatavaks 18 korvpallurit, kes jätkavad ettevalmistust maailmameistrivõistluste valikmängudeks ning Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks septembris.

Koosseisust ei leia küll ühtegi praegust Avis Utilitas Rapla mängijat, kuid nimekirjas on kolm endist Rapla mängijat. Need on Martin Dorbek, Janari Jõesaar ja Rauno Nurger. Kohilast pärit Rait-Riivo Laane seekord valikusse ei kuulunud. Kandidaatide valikuga jääb peatreener Toijala enda sõnul rahule. “Me oleme mängijate valikuga rahul. Kõik mängijad, kes on terved ning saadaval, on kohal ning valmis tööd tegema,” sõnas ta.

Sel nädalal ootab korvpallikoondist ees kaks mängu võõrsil Leedu rahvuskoondisega. Esmalt minnakse 4. augustil vastamisi Klaipedas, siis kohtutakse 7. augustil Alytuses. Lõpuks tuleb peatreeneril koondisesse valida kaksteist mängijat. Eesti koondise kandidaadid: Sten Sokk, Kerr Kriisa, Siim-Markus Post, Kristian Kullamäe, Märt Rosenthal, Martin Dorbek, Robert Valge, Janari Jõesaar, Henri Drell, Sander Raieste, Artur Konontšuk, Kregor Hermet, Siim-Sander Vene, Kaspar Treier, Kristjan Kitsing, Maik-Kalev Kotsar, Matthias Tass ja Rauno Nurger.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused