12.2 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
KultuurViljandi folk jätkas tavapärases rütmis

Viljandi folk jätkas tavapärases rütmis

Juuli lõpp, kui Viljandi vallutavad pärimusmuusikud ja selle armastajad, on paljudel aegsasti kalendrisse märgitud, et õigel ajal kohal olla. Viimased kaks aastat mõjutasid küll festivali toimumist ja külastajate arvu, kuid tänavune näitaja, ligikaudu 25 000 külastust, on võrreldav taas koroonaeelse ajaga.

Kokku toimus 28.-31. juulil folgil 80 kontserti ja 40 töötuba. Välismaiseid artiste oli 18 ja enam kui 40 esinejatest olid eestimaised muusikud või bändid. Muusikute hulgas võis leida ka Raplamaa juurtega inimesi. Vahva ongi, et kuna tänavune folk kandis alapealkirja „Juured ja ladvad”, siis olidki esindatud nii siinsed juba kogenud (pärimus)muusikud, ehk juured, kui ka noored, kes on alles oma muusikutee alguses, ehk ladvad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused