12.7 C
Rapla
Reede, 7 okt. 2022
spot_imgspot_img

Eesti võrkpallinaiskond pidas kaks kontrollmängu Austriaga

Kohilast sirgunud võrkpalluri Kertu Laaki eestvedamisel pidas Eesti võrkpallinaiskond kaks kontrollkohtumist Austriaga. Esimene mäng toimus reede, 5. augusti õhtul ning teine järgneval laupäeval. Mõlemad kohtumised peeti Paides. Reede õhtul suutis Eesti alistada Austria tulemusega 3:1, kuid laupäeval jäädi samale vastasele 0:3 alla. Intervjuus Eesti rahvusringhäälingule tõi Kertu Laak välja, et koondise kitsaskoht on keerulistes ja pingelistes olukordades mängimine.
“Kitsaskohad ongi keerulised ja pingelised olukorrad, kus me hakkame võib-olla liiga rabistama ja ei mäleta enam, mis need õiged asjad on, mida tegema peab,” rääkis Laak intervjuus ERR-ile. “Aga tugevad kohad on kindlasti võitluslikkus, meil on füüsilist jõudu ja me oleme saanud oma mängu päris kiireks. See on kindlasti hea ja vastastele üsna keeruline.”
Eesti naiskonnal on tänavu olnud tihe suvi ja peetud on palju kontrollmänge. Eeloleval nädalavahetusel peetakse nendest viimased. Siis võõrustatakse Tallinnas Sõle spordihallis kahel korral Ukraina koondist.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised