17.2 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
SportRaplamaa delegatsioon teenis spordiliidu Jõud suveseminaril hõbemedalid

Raplamaa delegatsioon teenis spordiliidu Jõud suveseminaril hõbemedalid

Hiljutisel Eestimaa spordiliidu Jõud suveseminaril sai Raplamaa esindus väärika teise koha. Seekordne seminar peeti Põlvamaal Valgemetsas. Rapla maakonna delegatsiooni kuulusid Artur Ojasalu, Ülle Laasner, Kalju Kalda, Anabell Kinkar ja Taivo Tüvist. Teiste maakondadega konkureeriti erinevatel aladel nagu puslemõistatus, jalgpalligolf, tõukeratta teatevõistlus ja granaadivise. Vahest kõige lõbusam oli see, kui jäätunud T-särk tuli lahti voltida ning ühele võistkonna liikmele selga saada.
Võistlus käis loomulikult aja peale. Kui kõik tulemused kokku lüüa, sai Rapla teise koha, jäädes maha esikoha teeninud Pärnumaa esindusest. Jõud korraldab seminare tavapäraselt igal aastaajal. Sellest võtavad osa nii maakondlike spordiliitude esindajad, spordijuhid kui ka kohalike omavalitsuste esindajad. Just suveseminar ongi tavapäraselt olnud kõige lõbusam ja vaatemängulisem.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused